L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 30 de març del 2021

Tavernes ofereix 2 casos nous d'infecció, amb 1 cas actiu i 1 nova defunció


Tavernes, si hem de fer cas a les xifres de l'actualització de la Conselleria de Sanitat d'avui dimarts, ha incrementat en dos contagis la xifra del passat divendres tot i que actualment només hi ha 1 cas actiu.

Aquest cas actiu actiu ens fa mantindre la IA en 5'81 x 100.000 habitants els 14 dies, molt per davall de la mitjana estatal i autonòmica, i dins dels nivells de risc menor. 
 
I cal lamentar l'increment en la xifra de defuncions, en sumar 1 persona més, amb la qual cosa arribem a 50 en tota la pandèmia. 
 
 
No hi ha molt que dir més, excepte que encara que estem en un risc baix, cal prestar atenció als repunts que es van produint en moltes comunitats autonomes i que poder dur després de Pasqua, si no possem solucions entre tots, a pujar en tots els paràmetres en que podria ser una quarta onada. Responsabilitat per tant

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions:  2
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 5'8  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 50