L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.013
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.040

dijous, 25 de març de 2021

L'Ensemble de Flautes de la SIUM actua dissabte en la seu de la Federacio de Societats Musicals valencianes


 
Dissabte que ve, 27 de març a les 12.00 del matí, tindrà lloc el segon concert del cicle “Música a la Llum  Concerts a la Casa de la Música”, que organitza Bankia al costat de la FSMCV i l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

En aquesta ocasió serà l'Ensemble de Flautes de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM) l'encarregat d'oferir el segon d'aquest cicle de 15 concerts que se celebraran en la nova seu de la FSMCV, amb la participació de grups de petit format pertanyents a societats musicals federades.

Complint amb la normativa vigent en matèria COVID-19 i les corresponents restriccions d'aforament, per a assistir com a públic serà imprescindible la inscripció prèvia mitjançant el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScww0NYg_VvZ_6wsZfggta3UX9pEwYyLIl2lCKesdM2d-2nBQ/viewform