L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 19 de març del 2021

L'Ajuntament reprén les activitats esportives municipals

L'Ajuntament de Tavernes reprén les activitats de gimnàstica de manteniment, condicionament físic, aeròbic i pilates en el mateix horari habitual.  Les activitats es desenvoluparan en grups de màxim 4 persones sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat.

L'Ajuntament atén la resolució de l'11 de març de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que indica les mesures que cal prendre per a la pràctica esportiva:

- Es podrà practicar, amb caràcter general, activitat física i esportiva, a l'aire lliure i en instal·lacions esportives obertes o tancades, sense contacte físic i en les modalitats individuals i les que es practiquen per parelles.

- La pràctica d'activitat física i esportiva de modalitats individuals, a l'aire lliure o en instal·lacions obertes i tancades, practicada per lliure o dirigida per un professional, podrà realitzar-se en grups màxims de 4 persones, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries.

- Per a la realització d'activitat esportiva en instal·lacions tancades serà obligatori l'ús de mascareta. Les activitats esportives grupals i els entrenaments esportius es desenvoluparan, en tot cas, sense públic.