L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de març del 2021

Reunió de l'alcalde i regidora de comerç amb Confecomerç CV per parlar de les iniciatives dutes a cap a la nostra ciutat


L'alcalde, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, de Compromís, han mantingut una reunió amb la secretària general de Confecomerç CV, Amparo Barroso, per a posar en comú les iniciatives que es duen a cap a Tavernes en suport del petit comerç.
 
L'alcalde i la regidora de l'àrea han explicat i refermat les línies de treball marcades pel consistori valler, aprofundint en les noves accions que s'implantaran al municipi i en la importància de la col·laboració entre l'Ajuntament i les associacions de comerciants valleres.
 
Confecomerç CV (Confederació d´Empresaris del Comerç, Serveis i Autònoms valencians) de la Comunitat Valenciana) és una organització empresarial que agrupa el comerç valencià i vetlla alhora pels interessos del sector i del foment de l'associacionisme. L'objectiu es afavorir i unir el comerç per tal de desenvolupar accions comunes i potenciar el sector, veritable motor de l'economia. El comerç valencià representa un 12% del PIB valencià, amb més de 300.000 treballadors i un volum de negoci sobre els 22.000 milions d'euros a l'any.