L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de març del 2021

Tavernes dóna una segona oportunitat d'ús als taps de plàstic, que es voran convertits en bancs urbans.


La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís Mònica Palomares, ha posat en marxa una iniciativa per a donar un nou ús als taps de plàstic. Així, la població podrà reciclar els taps i amb ells construir un banc per a asseure’s, que s’ubicarà posteriorment en el municipi.
 
Una iniciativa novedosa i en positiu, per conscienciejar sobre el reciclatge i els nous usos que podem donar a objectes que pensem són inservibles, i en aquest cas a partir d'un element tan humil i de vegades tan poc considerat com un tap de plàstic.
 
 
La iniciativa inclou també una acció de conscienciació als centres educatius mitjançant un vídeo formatiu i didàctic sobre la greu problemàtica del plàstic, els processos del reciclatge d’aquest residu i l’economia circular, a més d’un debat a l’aula sobre els temes tractats.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha destacat que es tracta d’una iniciativa “per a fomentar el reciclatge a Tavernes i conscienciar la població, especialment la més jove, de la importància de donar una nova vida al plàstic i reduir-ne l’ús”.

Els taps es poden depositar en les caixes de cartó instal·lades al poliesportiu i al Braç Treballador. Una vegada plenes, l’associació Plàstic Preciós la Safor serà l’encarregada d’arreplegar-los i reciclar-los per a construir el banc.