L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 25 de març del 2021

Programa cultural del cap de setmana amb la celebració del Dia Mundial del Teatre


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna presenta la programació cultural del cap de setmana del 27 i 28 de març amb els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.


El dissabte, 27 de març, per a celebrar el Dia Mundial del Teatre, tindrà lloc a les 18.00 hores en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes l’espectacle a l’aire lliure Save the Temazo Remix del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Es tracta d’un espectacle familiar de circ, humor i la millor música interpretada a 10 metres d’altura per grans artistes d’arreu del món, que presenten les seues peces a través d’un xou ple de tècnica, música i risc, guiat pel carismàtic Eddy Eighty.

L’espectacle serà totalment gratuït, amb la possibilitat de fer una donació a l’associació Payasospital, que ajuda els infants i adolescents hospitalitzats a fer més agradable l’estada en l’hospital. Per a reservar l’entrada cal emplenar el formulari següent de forma individual:  http://ow.ly/Pmb230rC2p8.
 
El diumenge 28 de març, a les 18.30 hores, se celebra el concert de cambra Back to Lyrics, emmarcat en el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra i interpretat pel quintet de metall Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu. En el concert es reviuran els millors moments de l’òpera clàssica i la sarsuela amb la interpretació de creacions de compositors com Puccini, Verdi, Donizetti, Chueca, Sorozábal o Chapí.

L’entrada també serà gratuïta i, en este cas, les donacions aniran destinades a l’Associació Animalista de Tavernes. Es pot reservar l’entrada individualment en el següent enllaç: http://ow.ly/4gdr30rC2xI.

Durant els espectacles serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar només el lloc assignat i respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.