L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 25 de març del 2021

La regidora de Medi Ambient visita les obres del nou parc del Cambro


La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, de Compromís ha visitat les obres que l'Ajuntament du a cap en el Parc del Cambro, on l’alumnat de les especialitats de Jardineria i d’Obra-Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” continua els treballs per habilitar la nova zona d'esplai i oci per a la barriada.
 

 

La regidora de medi ambient, i responsable també de la  qualitat ambient del nostre municipi, ha pogut comprovar com els alumnes del taller de jardineria estava aplanant i anivellant la terra aportada i mesclant-la amb diversos elements nutrients per tal d’enriquir-la i millorar-la per tal de crear una zona enjardinada, mentre l’alumnat d’obra i pintura estava col·locant la font d'aigua potable i alçant un mur, lluint la tanca perimetral del recinte.

 Els responsable del Taller d’Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III” explicaren a la regidora els treballs que es duen a cap per millorar qualitativament i ambientalment la barriada i facilitar un lloc d'esplai i jocs per al menuts, principalment. També agraïren la seua presència pel que suposa de suport i recolzament al treball que efectua l'alumnat que té per objectiu, com indica el nom del taller mateix, la millora de l'entorn i espais verds de la nostra ciutat i paratges emblemàtics.

Un objectiu que, a més a mes, queda completat per la formació que rep l'alumnat a través dels ensenyaments teòrics i treballs pràctics que realitzen que quedarà per al gaudi de tots els ciutadans de Tavernes, cosa que suposa un orgull per a les dones i homes del taller que ho han fet possible.