L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 19 de març del 2021

Concert virtual de la SIUM amb ocasió del dia de Sant Josep (IV)


El  mestre Carlos Sancho dirigeix el darrer pasdoble d'aquest concert virtual que ens ha oferit la Banda Simfònica de la SIUM amb ocasió de la festivitat de Sant Josep. 

Aplaudim i donem les gràcies per la iniciativa que ens ha permés gaudir de la nostra banda i també omplir de satisfacció, musical i festera, en un dia tan assenyalat com el d'avui.

El pasdoble "Daniela Gómez de los Ángeles" és  una obra de plena actualitat que va ser escrita per Sergi Pastor com a encàrrec de la Junta Central Fallera de València i que està dedicat a la fallera major infantil del Cap i Casal de l’any 2018.

Que acabeu de passar una feliç diada de Sant Josep  i amb el desig de que tot siga diferent l'any 2022. Felicitats a totes les Josepes i Joseps, i a tots els pares.