L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 972
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 14.221

dijous, 4 de març de 2021

Cursa virtual 8M: "Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades"


La Regidoria d'Igualtat organitza la tradicional "Cursa de la Dona 2021" amb motiu del 8 de Març que enguany, per motiu de la pandèmia, serà virtual però continua mantenint el seu component solidari.

Les participants poden col·laborar amb donacions a benefici de l’ONG "Solidaritat a la Valldigna", les quals es destinaran íntegrament als camps de refugiades de Lesbos.
 
Les inscripcions són entre el 8 i el 13 de març al  correu regidoria.igualtat@tavernes.org  (les persones inscrites rebran una samarreta commemorativa  i entraran en el sorteig d’un obsequi).
 
Enregistreu el vostre recorregut (5k o 10k) del 20 al 28 de març amb una aplicació digital i envieu la imatge al mateix correu regidoria.igualtat@tavernes.org indicant el vostre nom.


 

Cap comentari: