L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de maig del 2017

PLENARI DE MAIG 2017: Més de 90.000 euros per a reformar els jocs infantils del Passeig del País Valencià i dela Plaça d’Espanya.




La proposta presentada pel govern de Compromís va ser aprovada per unanimitat de tots els partits i, individualment, representa invertir 59.000 euros en la reforma dels jocs del Passeig del País Valencià i 32.700 en els de la plaça d’Espanya. En ser inversions financerament sostenibles es finançaran pel romanent de tresoreria del pressupost 2016.

Segons va explicar l’alcalde Jordi Joan, en la plaça d’Espanya es pretén fer un parc accessible, d’ací que l’Ajuntament va a demanar unes subvencions que s’han ofertat ara als municipis mentre en el cas del passeig del País Valencià el projecte contempla la construcció d’una zona de jocs més ampla.

La proposta de millora de les zones de joca va ser aprovada per unanimitat
L’alcalde va assenyalar que, una vegada desmuntant els aparells actuals,  s’avaluara l’estat i si es poden reparar  per usar-los zones i si no es factible desfer-se’n. Recordem que els jocs, porten tots una part subterrània de fixació, i pot estar tan malmesa que no siga convenient la reparació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els del passeig tambe estan un poc mal ,deurien de mirar-los

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es diu: zones de joc del passeig i de la plaça d'Espanya.
Cal llegir amb més atenció.