L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 de maig del 2017

"Musiescola" la iniciativa on participa el CEIP Sant Miquel guanyadora dels "Premios Grandes Profes, Grandes Iniciativas"

El CEIP Sant Miquel de Tavernes, així com els centres que participen,  han vist premiat tot el treball que ha realitzat des de fa temps en l'organització i foment del projecte "Musiescola Un Món de Música" amb l'obtenció del premi en la categoria de Grans iniciatives en valors de la Fundació Atresmedia.



El projecte de Musiescola. Un món de música i valors, on participa el centre valler, enguany ha acoliit a Tavernes, tal com vam publicar ahir i despús ahir, un total de 18 escoles, 800 alumnes i vora 100 mestres d’Educació Primària de centres educatius del País Valencià que han participat en diversos tallers i activitats relacionats amb la música.



El jurat ha valorat molt positivament l’impacte aconseguit gràcies a la participació de diversos centres en el projecte de difusió de la música associat també a la divulgació de valors, i per la qualitat i varietat de continguts musicals.

Lliurament de guardons als participants
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha felicitat al col·legi Sant Miquel i a la resta de centres pel premi. “És un reconeixement al treball que han realitzat durant estos anys i un premi a l’esforç que fan per a reivindicar la música com a eina clau per a l’aprenentatge en valors. La trobada Musiescola, a més de ser una manera de formar els alumnes en esta disciplina, és un dia de convivència amb alumnes i mestres d’altres centres que els enriqueix com a persones”.



Tal com va, informar, el programa de Musiescola s’ha basat en la música al món mitjançant diverses actuacions de percussió corporal, macrobatucades, escenes musicals i el musical «Un món de músiques i valors».

La nostra enhorabona també al CEIP Sant Miquel.

1 comentari:

Juanjo Giner ha dit...

Com a mestre del CEIP Sant Miquel cal recalcar que el premi no es del nostre centre. És un reconeixement a tots els centres educatius que formen el projecte MUSIESCOLA i al col.lectiu de mestres de música d,aquest projecte.
Juanjo Giner