L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 10 de maig del 2017

Joan Baldoví el polític millor valorat segons el CIS


El portaveu al Congrés de Compromís, Joan Baldoví, és el polític millor valorat segons el baròmetre del CIS del mes d'abril per sobre dels membres del govern espanyol i de la resta de portaveus parlamentaris. 

Joan Baldoví frega l'aprovat i obté una nota mitjana de 4,54.  Respecte a la valoració de líders de formacions d'àmbit estatal, Alberto Garzón obté una nota de 4,26; el socialista Javier Fernández, 4,12; Pablo Iglesias obté una nota de 3 punts i Mariano Rajoy suma un 2,91.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt fort que el millor no tinga un 5. Mal està la política. El pijor Rajoy.