L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

diumenge, 14 de maig de 2017

El llac de la Goleta guadeix de bona salutNormalitat en el llac de la Goleta, com demostren les fotografies d'avui, a pesar de la fallada fa uns dies del sistema de les bombes i que va fer que el sistema d’airejat treballarà sobre el 25% de la seua capacitat total. Eixe accident mecànic va produir un descens d’oxigen que ha afectat alguns peixos del llac.

El regidor de Medi Ambient, Josep Llácer, ha explicat que ahir dissabte l'Ajuntament ja va posar mesures per a millorar el nivell d'oxigen de les aigües, i confirmava que els animals afectats i que foren arreplegats pels serveis de neteja no superaven els catorze o quinze exemplars adults i un centenar d'entre els milers d’alevins, de  fins a 2 centímetres, que alberga actualment  el llac.


Aquest fet accidental  no té res a vore amb els dos o tres esdevinguts en el llac abans de les millores de l’airejat executades pel govern de Compromís i que eren produïts pels colps de calor en ple estiu.

Les millores de Compromís executades els darrers anys han fet que el llac de la Goleta haja aconseguit recuperar un bon nivell en la fauna i com avui els visitants podien comprovar tot ha estat un cas puntual.  Els veïns que al llarg del dia han visitat el llac han comprovat que la situació era de normalitat, sense que s’hi apreciés cap peix mort i amb els colls verds i oques amb perfecte estat.