L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 31 de maig de 2017

Gran èxit de la convocatòria de l'Escola d'Estiu: es cobreixen les places en dos dies


L’Ajuntament de Tavernes ha cobert en dos dies totes les places oferides per a l'Escola d'Estiu, tant en el poble com en la platja, de manera que a partir d'avui només s'arreplegaran els rebuts dels inscrits.
 
L’Escola d'Estiu que organitza l'Ajuntament, a través de Serveis Socials, és una oferta que any rere anys augmenta la qualitat i ofereix més alternatives per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys d'ací la gran demanda que hi ha, i que s'hagen cobert en dos dies a pesar que enguany ja hi havia un augment de places en l'Escoleta de la platja, que passa a tindre 50 xiquets i xiquetes (local de la fotografia).

Els tallers que s'hi donen així com una gran oferta lúdica i educativa, amb jocs, tallers i eixides recreatives, per al temps lliure de l'estiu ha fet que en els darrers anys, i gràcies a l'interés del govern municipal, siga una alternativa molt apreciada per les famílies.

Enguany ja hi ha hagut increment de places, però la  regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que la forta demanda, que creix rere any, obligarà a una oferta majora i ha assegurat que des de l'Ajuntament "es farà tot el possible per ampliar el nombre de places per tal de donar la possibilitat a les famílies de matricular-hi els fills.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sembla que ha hasgut un tant de desorganització respecte a aquest tema, les places es varen acabar dilluns a les dues de la vesprada i els funcionaris dien a la gent que no feia falta que dugueren el rebut del banc, "que tenien altra cosa que fer i que tornaren demá". es cert?