L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dijous, 11 de maig de 2017

Nova reunió dels empresaris a favor del Corredor Mediterrani que no impulsa el govern de Rajoy
Vora 800 empresaris de Catalunya, València, Murcia i Andalusia presidits per Vicente Boluda, president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), s'han reunit en un nou acte celebrat a Roquetas de Mar (Almeria), en defensa del  Corredor Mediterrani.  
El president d'AVE ha dit que cal tindre clar que la mesura d'habilitar un tercer carril és "necessària però provisional" i que, per tant, fins que no existesca doble plataforma "no tindrem Corredor Mediterrani".

"És possible que tots els que estem defensant l'execució d'aquesta infraestructura estiguem equivocats? Jo crec que no", ha interpel·lat Boluda, qui, a continuació, s'ha preguntat quan coneixeran el compromís del Govern d'Espanya per a la doble plataforma entre la frontera de França i Algesires (Cadis).

Boluda ha manifestat que no és possible que els territoris on "està la indústria, el turisme, l'agricultura, les exportacions i la majoria de la població d'Espanya tinga tan gran dèficit d'infraestructures"

També s'ha mostrat convençut que els actes organitzats per AVE "no estan caent en sac trencat" perquè "a nivell social estem agafant molta força i l'embranzida per a aconseguir-ho" malgrat que, tal com ha reiterat, les quantitats consignades en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) no siguen les adequades i el ritme d'inversió no siga el convenient perquè es complisquen els terminis.

Finalment, ha avançat que el pròxim 3 d'octubre tindrà lloc un gran acte a Madrid per a culminar el actes que ha impulsat AVE en defensa del Corredor Mediterrani.