L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

dissabte, 13 de maig del 2017

"Dones de blau marí" exposició al monestir de Santa Maria de Valldigna

 

"Dones de blau marí" és el nom de l'exposició que l'escultor mallorquí Antoni Miquel Morro presenta  al refectori del monestir de Santa Maria de Valldigna i que es va inaugurar ahir divendres amb la presència dels alcaldes de la Valldigna i del president de la Mancomunitat.

"Dones de blau" arriba a la Valldigna després d'un periple que va començar el mes de març del 2016 i que finalitza en la nostra comarca. En aquest temps ha recorregut l'Estació Maritima de Dèia, la Torre dels Ducs de Medinaceli (El Verger), la Casa del Cable de Xàbia i la Fundació Frax de l'Albir. D'alli va salpar cap a Ses Illes amb l'exposició d'Es Polvorí de Dalt Vila a Eivissa ciutat i després a Santanyí de Mallorca per tornar a València, a la Valldigna on acaba el viatge.


Antoni Miquel Morro presenta en les escultures un visió de la dona amb un marcat simbolisme poètic i sempre amb una referencia a les cultures banyades per la mar Mediterrània, d'ací "Dones de blau marí" on com el mateix autor deia "vol ser un manifest de la necessitat d'establir una nova relació entre els homes i les dones, relacions renovades, al temps que reflecteixen les lluites per construir nous models organitzatius socials".


L'escultor ens ofereix una excel·lent mostra del seu treball en materials nobles i diversos, des de la pedra al ferro, passant per l'alumini o el bronze, tot un homenatge a les grans avantguardes artístiques del passat segle. 

Horari:
Exposició oberta fins el 16 de juliol.
Maig: de 9 a 15 hores i de 16 a 18 hores
Juny i Juliol: de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores