L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 16 de maig del 2017

Les forces de seguretat rescaten un veí de Tavernes en la Muntanya de les Creus


La Policia Local de Tavernes, efectius de la Guàrdia Civil i bombers van fer ahir un bon servei humanitari en rescatar ja quasi de nit, un veí de Tavernes que estava perdut des de les 9 del matí. Les noticies indiquen que l’home va eixir a passejar per la Muntanya de les Creus, va caure i va quedar ferit en una zona abrupta. 

La Policia Local va rebre l'avís de la seu muller, la qual va acudir de vesprada a les dependències municipals en comprovar que l’home no tornava a casa. A partir d'aquest moment es van reforçar els possibles llocs per on podia haver-se perdut.

A les 8 de la nit un veí que passejava per la zona va donar la veu d’alarma. Efectius dels bombers, Policia Local i Guàrdia Civil se sumaren als treballs de rescat de l'home que, havia resultat ferit lleu, i fou traslladat en ambulància a l’hospital.