L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dilluns, 22 de maig de 2017

L'Ajuntament de Tavernes posa a punt la platja per a començar la temporada d'estiu


L’Ajuntament de Tavernes des de fa setmanes que treballa per posar a punt la platja i que la temporada estiuenca comence amb tots els serveis en bon estat de funcionament.

La brigada municipal continua per un costat fent faenes de pintura en les instal·lacions municipals, i per un altre adequant les pistes de futbet del Parc del Nord, o podant les palmeres, entre altres treballs.

Les tasques estan també ajudades pels peons del Pla d’Ocupació Conjunt, que han efectuat treballs de manteniment i pintura en els edificis públics com les oficines de Policia Local, l’ambulatori de la platja o la TouristInfo. 

En aquests darrers dies les actuacions s’han centrat en l’adequació de les pistes de futbet del Parc del Nord i del parc infantil del Canal, i en revisar les zones dels jocs infantils. A més, s’han acabat de pintar tots els accessos a la platja i les casetes de socorrisme i de les platges accessibles.

També les faenes de poda de palmeres continuen de manera escalonada.