L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

diumenge, 7 de maig de 2017

Gran èxit del 1r Triatló Platja de Tavernes 
Organitzat per la secció de triatló del Club Atletisme Valldigna i en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes s’ha celebrat avui a la nostra platja el “1r Triatló Platja de Tavernes” sobre la distància 0’75/20/5 i que ha tingut un gran èxit de participació, amb 130 esportistes, i essent molt nombrosa la presència del club de San Sebastián de los Reyes, de Madrid, amb 30 participants.

L'alcalde i regidors amb el president de la Federació i del Club
Una molt bona organització i infraestructura per a les tres proves la preparada pel club valler i donat l’èxit és de confiar que aquesta prova tinga continuïtat i es faça encara més popular i amb més presència de participants, almenys si repeteix en maig, quan fa molt bon temps, la temperatura de l’aigua ja comença a fer goig i l’ambient i el paisatge on es desenvolupa la prova es també un atractiu.

Els moments previs a l'eixida

A més de la col·laboració estreta de l’Ajuntament de Tavernes, cal esmentar el patrocini de Embal Pack Levante SL i la col·laboració de voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Guàrdia Civil. 


Uns moments de la prova de córrer

Resultats2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer?No és el segon?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No. Es el primer.

http://www.calavalldigna.com/