L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 5 de maig de 2017

Us oferim una emissió històrica: la primera de Valldigna Radio


Ahir dia 4 de maig del 2017 va tindre lloc la primera emissió de l'emissora municipal de Tavernes, Valldigna Ràdio, encara que les emissions regulars s'han iniciat aquest matí a les 8.

Podeu escoltar aquesta fita històrica, la primera emissió, en el muntatge que hem preparat per a vosaltres lectors. I escoltar la primera veu en les ones, la de la locutora Iris Pons, a la qual s'ha unit després la d'Àlex Blasco.

Cal felicitar a l'Ajuntament i a l'equip de govern de Compromís en especial per la tasca duta a cap i fer possible la primera ràdio municipal a Tavernes, una emissora que arriba amb vora 20 anys de retard perquè abans ningun govern va fer efectiva la llicència que li havia concedit la Generalitat a l'Ajuntament.

I fent un poc d'història recordar també i agrair l'esforç i treball que va dur en la dècada dels anys 1990 l'aleshores regidor d'EU, Vicent Canet, qui va iniciar i presentar el projecte, encara que com hem dit, posteriors governs municipals mai no feren mai efectiva la llicencia concedida per la Generalitat. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una cosa.Per favor,a veure si als continguts musicals deixem el "reguetton" de banda i posem música de qualitat,que aquesta nova ràdio aprofite també per a "educar" musicalment a la ciutadania que l'escolta,sempre que siga possible.
Ànims i endavant amics !!!