L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 27 de maig del 2017

Avui és el dia nacional del celíac


Avui se celebra en tot el territori de l'estat el "Dia del celíac" i amb motiu d'eixa celebració la regidora d'Igualtat i Serveis Socials, Noe Alberola, i membres de l'Associació ACECOVA Valldigna han penjat al balcó de l'Ajuntament una pancarta reivindicativa per recordar la diada i fer també visible als vallers i valleres tota la problemàtica d'aquesta malaltia que afecta a molts veïns.

Precisament en commemoració d'aquesta diada, la regidoria d'Igualtat i de Serveis Socials conjuntament amb ACECOVA han organitzat per al pròxim dijous, dia 1 de juny, a les 7 de la vesprada i a la Casa de la Cultura, una xerrada informativa amb el títol "Diagnòstic precoç de la malaltia" que serà impartida per la doctora Cristina Roselló Gregori.




Una vegada acabada la xerrada, i aprofitant que és el dia de la tapa, el Plaça Bistro de la Plaça Major, col·laborador d'ACECOVA, oferira un assortit selecte de tapes sense gluten. Totes les persones celíaques podran gaudir d'un dia de tapes sense gluten al preu especial de tapa i un terç de cervesa al preu de tres euros.