L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimecres, 3 de maig de 2017

L'Ajuntament inverteix 79.000 euros en asfaltar camins rurals i el carrer Metge Paco Valiente


L'Ajuntament respon les demandes de la ciutadania i  ha començat les obres per a arreglar els camins rurals d’Herrera i Primer del Golfo, tal com es va acordar amb el Consell Agrari de Tavernes.

L'objectiu del projecte respon a la necessitat de satisfer una de les accions més demanades pel sector agrícola i els llauradors del poble. Així, l’Ajuntament destinarà més de 56.000 euros a reparar els desperfectes detectats en el ferm de distintes zones dels camins. 

Els treballs han començat per netejar els laterals dels camins per a pavimentar-los amb asfalt.Les obres estan incloses en el Pla de Camins i Vials (PCV) de la Diputació de València, que subvenciona amb 79.000 euros les inversions que atenen les necessitats en aquesta matèria.

A més, l'Ajuntament destinarà 22.000 euros per a arreglar el paviment del carrer Metge Paco Valiente, entre els carrers Ràfol i Mestre Sansaloni. S’asfaltarà tot el carrer i es condicionarà la zona de l’entrada del Col·legi Alfàndec, una de més transitades de Tavernes, i es repararà també la vorera amb asfalt polit. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buenas inversiones y sin hacer caso a los que dejaron al pueblo empeñado hasta las cejas. Y se decian buenos gestores.

Anònim ha dit...

Quan vullgau al carrer sant lluis fa fredat el tram del mig ania una casa feta pols i l'acera esta rebenta ,a qui corresponga