L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 10 de maig del 2017

L'empresa organitzadora de l'Iboga Summer Festival millora el recinte

Enguany els assistents a l'Iboga Summer Festival trobaran canvis, sobre tot en la zona de concerts, on l'empresa ha instal·lat un sistema de reg i ha plantat especies vegetals resistents per aconseguir una catifa verda que, a més d'impedir la pols, permetrà els assistents poder ballar descalços i, fins i tot poder descansar sobre la tovallola, a més que el sistema de reg permetrà suavitzar la calor.

Aquestes sufragades per l'empresa organitzadora del festival les ha efectuades l'empresa vallera Tecniverd, una de les millores especialistes espanyoles en creació i manteniment de zones verdes.

Millor veure el vídeo promocional de les millores del recinte que serà difós per tota Espanya i serà alhora un bon vídeo de propaganda per a la nostra platja.