L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 10 de maig del 2017

Una més del govern de Rajoy: La Generalitat pagarà 19 milions de multa per irregularitats comeses per l’anterior govern del PP



El govern de Rajoy se n’eixirà al final amb la seua i la multa de 19 milions d’euros per irregularitats comeses per la Generalitat del PP en la manipulació de dades del dèficit en la Comunitat Valenciana, l’haurà de pagar l’actual Generalitat governada pel PSOE i Compromís.

La decisió es ferma després que  el Tribunal Suprem haja desestimat el recurs de la Generalitat contra la decisió del Govern de Rajoy, que ja es va cobrar de bestreta el passat novembre eixos 19 milions en descomptar-los de les transferències de l’Estat.

Eixa multa la va imposar el Consell de la Unió Europea  per les irregularitats comptables comeses pels anteriors governs del PP de la Generalitat a l’hora d’informar a Europa sobre el dèficit valencià. El bo del cas és que, qui presenta els comptes a Europa és el govern espanyol, i la multa d’Europa se li posa al Regne d’Espanya. Però el Tribunal Suprem considera que tot prové de la negligent actuació de la Intervenció de la Generalitat Valenciana dels governs del PP.

La Generalitat Valenciana, en el seu recurs, afirmava que el govern espanyol era responsable en tant que el desastre en la despesa sanitària al País Valencià era vox populi a Espanya i es trobava documentat en informes i en dades públiques, però el govern de l’Estat  no va posar remei a aquesta situació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una altra més del peperos!!! No s' acaba mai!!!