L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 21 de maig del 2017

ACTUALITZADA: Javier Frasquet, del Bicistore, guanya la Marxa Ale Bike-Digna organitzada avui pel club BTT Valldigna


Un total de 120 participants han pres l'eixida aquest matí en la Marxa Ale Bike-Digna by Embalpack organitzada pel Club BTT de la Valldigna, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes. La fotografia ens mostra dos moments de l'eixida. 

El lloc on s'ha centrat tota l'organització de l'esdeveniment, el pavelló d'usos múltiples i l’Avinguda de les Corts Valencianes, ha estat molt concorreguda des de primeres hores del matí. 

Una gran expectació la que promovia la marxa per ser la primera del Club BTT de la Valldigna, i no ha defraudat. Marxa tècnica i revirades revoltes juntament amb trialeres d'infart, feien que els bikers s'ho hagen passat en gran. Els participants han recorregut un circuit molt interessant per Tavernes i zones muntanyenques del terme, amb un total de 33 quilòmetres purs de MTB i 1000 metres de desnivell positiu.

La marxa ha tingut bon ritme des del principi, i no ha defraudat el resultat final donat que en la meta volant by Embalpack ja s'ha vist l'estat de forma dels tres primers Javier Frasquet amb una mitjana de quasi 19km/h, completava la prova en primera posició, seguit de Javier Cabanes i el valler Ximo Ortega. Cal destacar la primera posició èlit per al també corredor valler Josep Mifsud. 

Molt bones impressions dels participants, destacant l'organització de la prova juntament amb el gran desplegament de col·laboradors, Protecció Civil i Policia Local per al correcte transcurs de la marxa.

En acabar s'ha fet el lliurament de trofeus, i s'ha cuinat una paella gegant per posar fi a aquest espectacular dia bike a Tavernes. També hi ha hagut diverses activitats per a les famílies.

Us oferim el resultat de la prova (cliqueu damunt per agrandir):