L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 12 de maig del 2017

El PP valencià traeix els valencians: No presenten cap esmena als pressupostos de l'Estat que benefien la nostra terra.



El PP de Tavernes no ha presentat cap esmena als Pressupostos de l’Estat del 2017, però igual ha fet el PPCV (Partido Popular de la Comunidad Valenciana) que a pesar que són un insult als valencians i valencianes per la falta d’inversions en la nostra terra, la seua presidenta Isabel Bonig ha considerat que no se n'havia de presentar cap donant per bona la discriminació del govern de Rajoy.

Recordem que tots els partits representats a les Corts Valencianes criticaren els pressupostos per la marginació que són per al nostre territori i van firmar la declaració institucional, com podeu vore en el document on han firmat els síndics de tots els partits de les Corts Valencianes.

El punt 1 del document diu “Refermar el contingut de les resolucions aprovades en estes Corts (demanen més i millor finançament per als valencians)  i mostrar el seu rebuig als Pressupostos Generals de  l'Estat per manifestar un clar incompliment de  la voluntat expressada de  forma  unànime  pels representants del poble valencià”.

A partir d’eixe moment les direccions nacionals a Madrid del PP pressionaren la sucursal valenciana fins obligar-los a no acudir a l’acte reivindicatiu del 25 d’abril i ara a no presentar cap esmena als pressupostos. 

Compromís ha remarcat que “Isabel Bonig i el PP de la CV han traït la confiança dels valencians i valencianes. Quan més falta fa que reivindiquen un tracte just per part del govern central han decidit convertir-se en la versió més submisa d’ells mateixos. Han venut el futur i el benestar dels valencians i valencianes a canvi de no enfadar als dirigents del seu partit a Madrid”. 

 Compromís demana als diputats del PP que tinguen  un poc de vergonya pel que estan fent. “Si els queda un mínim de consciència, tenen l’oportunitat de votar les esmenes per més de 1.800 milions d’euros que ha presentat Compromís al Congrés per pal·liar la manca d’inversions en el nostre territori a què ens ha condemnat el govern de Mariano Rajoy.