L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 31 de maig de 2017

Vídeo sobre la millora de la xarxa COMDES a la nostra ciutat

La xarxa COMDES (Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat ) de la Generalitat Valenciana s’ha presentat a Tavernes coincidint amb l’ampliació i millora del servei a la nostra ciutat.

L’alcalde Jordi Joan ha rebut el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), Vicente Aguiló, que han explicat l'ampliació de la xarxa COMDES feta al  nostre municipi. 

L’ampliació de la xarxa a  Tavernes permet posar en contacte tots els cossos i forces de seguretat de la nostra ciutat , tant entre si mateixos, com comunicar-los amb el Centre de Coordinació d’Emergències (CCE) de la Generalitat.

Us oferim un vídeo sobre la noticia