L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 14 de maig del 2017

La falla La Via nomena les falleres majors 2018


El passat cap de setmana fou el tir d'eixida de les falles 2018 per a  la falla la Via. Divendres passat i mitjançant la telefonada del president infantil 2018 Vicent Merenciano Peris, rebia la notícia el falleret Tonet Juan Gómez de la seua vicepresidència infantil  A més, amb la naturalitat que la caracteritza, Aitana Tormo Plancha, fallera des del seu naixement, rebia la notícia de ser la màxima representant infantil 2018. 

Malgrat la distància, el nostre president Fernando Vila Bataller no fa faltar a la cita, i després de molts nervis i rebutjar la telefonada, Margarita Castelló Bononad va rebre de la veu de Fernando l'encàrrec de ser la fallera major de la falla la Via 2018. 

Dissabte, fou el torn de l'Assemblea General on a més de retre compte a tota la comissió assistent, es realitzà un torn obert de paraules.Tots dos actes comptaren amb la presència de les falleres majors 2017 Maria Doménech Escrihuela i Jéssica Talens Magraner, així com dels vicepresidents.

Les falles 2018 ja demanen pas, i nosaltres estem ja preparats!