L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimarts, 30 de maig de 2017

Càritas celebrarà l'assemblea anual el divendres, dia 2 de junyCàritas Interparroquial celebrarà la seua assemblea general ordinària el pròxim divendres, dia 2 de juny, a partir de les 20’30 hores en els locals parroquials de Sant Pere. 

“Cridats a ser comunitat  és l’actual campanya institucional de Càritas i, segons l’entitat,  “que més bonic que sentir-nos comunitat al poder compartir i valorar junts els nostres projectes  i inquietuds, així com escoltar les vostres opinions  per tal de continuar la nostra tasca de la millor i més correcta manera possible”.

L’assemblea es desenvolupara amb el següent ordre del dia: 

Acollida i pregaria
Acta assemblea 2016
Resum memòria 2016 /  Informe tresoreria 2016
Projecte “Formació i treball”
Torn obert de paraula