L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 27 de maig de 2017

El C.B. Tavernes celebra avui la "Festa de fi de temporada 2016-2017".
Organitzat pel C.B. Tavernes i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i la Diputació se celebra al llarg d'avui pel matí en el pavelló municipal la "Festa de fi de Temporada 2016-2017" amb la participació de més de 600 jugadors i jugadores de diversos equips de les categories de prebenjamins a infantils.

Els equips participants són dels CB Almussafes, CB Picassent, Club de Bàsquet San Antonio (Carcaixent), CB Cullera, Units pel Bàsquet Gandia, Club Nou Bàsquet (Alzira), Caxton College-Club Deportivo, CBS Alginet, CB Foguera (Canals), Bàsquet Manuel, CB Anna, CB Algemesí, CB Guadassuar, CB l'Olleria, CB Genovésy CB Tavernes.

Al llarg del matí s'hi jugaran diversos partits i es completaran les activitats amb jocs per tal d'oferir un mati agradable als equips participants.