L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 29 de maig del 2017

La rotonda en la CV-50 ja es veu perquè les obres van a bon ritme



 

Una setmana més hem visitat les obres de pacificació del trànsit de la comarcal CV-50 al pas per Tavernes que executa la Demarcació de Carreteres de la Generalitat a impuls del govern municipal de Compromís  i que, a poc a poc, s’avança i es fa camí.

Les imatges són de dissabte dia 27, quan no es treballa, i hem escollit eixe dia perquè la maquinària i demés no dificulten la visió de les obres.
Zona parada autobús
D’una primera ullada i encara que les fotografies no ho permeten clarament, es percep com la forma perimetral de la rotonda va prenent forma. Així s’hi poden apreciar la delimitació de la zona de voreres, les “orelles” d’acabat de voreres per permetre els girs dels vehicles, es poden vore les obres d'adaptació de la zona reservada a parada de l'autobús o l’eixida del carrer Cervantes, així com  rases que ja contenen canonades grosses enterrades pel cablatge elèctric que s’usa ara i per permetre passar-ne de nou en un futur, etc.
També en la zona del carrer del Clot de la Font s’està preparant l’accés a la carretera i fins i tot hem observat que la vorera inicial de la part dreta, que tenia una gran amplada, ha estat reduïda amb la qual cosa es permet millor el gir cap a la CV-50.
Eixida carrer Cervantes
Com hem explicat, la previsió és acabar l’obra dins del mes de juny, abans de la plena temporada d'estiu i evitar les retencions en aquest lloc pels semàfors del gran nombre de vehicles que arriben de la Ribera per anar a passar el cap de setmana a les platges. No hem d’oblidar que la CV-50 és l’única carretera que uneix directament les Riberes amb la Valldigna i la Safor, i pel nostre poble hi ha avaluada una mitjana de pas de vehicles de vora 18.000 diaris.
Eixida carrer del Clot
La construcció de la rotonda, a més de eliminar les interseccions regulades per semàfors, es confia millora la seguretat tan vial com de vianants. No hem d’oblidar que en aquest punt s’han produït accidents greus i amb resultat d’afecció a persones. Cal també recordar que la construcció s’executa tenint en compte les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.