L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 23 de maig del 2017

Es reinicien les obres de millora de l'encreuament la Barca - Mitja Galta




L’Ajuntament ha représ les obres de “Millora de l’accessibilitat a l’encreuament del Carrer Mitja Galta- Carrer La Barca", el projecte de les qual va ser aprovades en plenari amb els vots només del govern de Compromís, del PSOE i EU.

Aquest projecte ha estat demandat durant dècades pels veïns de la zona i per l'Associació de Veïns La Valldigna i per Valldigna Accessible, però mai cap govern anterior s’havia plantejat d’executar-lo. És una obra de certa complexitat per afectar carrers amb desnivell, ser una zona on es recullen pluvials i on cal tindre molt en compte els pendents del carrer, cosa que implica més problemes en les obres d’accessibilitat.

L’objectiu de les obres que ara s’han reiniciat és millorar l’accessibilitat, construir nous embornals per evitar problemes amb l’aigua de pluja i ampliar les voreres del Carrer Travessera de La Mar entre La Barca i el Carrer Major.

En total una inversió de vora 150.000 euros executada per l’empresa local Construccions Felfrell SL, dins del costum del govern de Compromís que siguen  empreses de Tavernes les que executen les obres.


Un temps paralitzada per diversos problemes

Al respecte d’aquesta obra cal recordar que, va ser iniciada després de falles, però es va haver de paralitzat un temps per diverses circumstàncies, com és el cas d’haver d’iniciar un expedient de ruïna per poder ensorrar la casa cantonera que presentava perill i l’haver d’eliminar canonades de fibrociment.

També pel fet que Iberdrola va demanar llicència per a millorar la línia de mitjana tensió que va pel subsòl del carrer La Barca, un projecte que com va explicar la regidora Llum Sansaloni és posterior al de l’Ajuntament , aprovat i inclòs en el PPOS del 2017.


Explicació dels problemes en comissió i en plenari

Les circumstàncies que van determinar la paralització un temps de les obres van ser explicades per la regidora Llum Sansaloni  en la comissió informativa municipal  i en el plenari del present més de maig, com podeu escoltar en el vídeo que incloem.  També es van fer eco de les explicacions diverses publicacions en premsa,  blogs locals i facebook.

Resulta sorprenent i sense cap credibilitat l’afirmació de que no s'ha donat informació. I eixa afirmació l'ha feta el partit que no ha recolzat mai l’obra ni l’ha votada a favor en el plenari. I damunt, la intervenció de la regidora Llum Sansaloni en el plenari (que reproduïm davall) va ser la resposta a la pregunta que ells feren. 

Una vegada més ens demostren que no atenen ni escolten en els plenaris,  a més de ser una prova ben evident de que només la manipulació i les mentires als ciutadans és el seu objectiu.

A continuació podeu escoltar les explicacions de la regidora de contractació, Llum Sansaloni, al plenari i que sembla ser que algun partit no va (voler) escoltar, a pesar de ser la resposta a una pregunta seua. 

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

BRAVO, per fí.