L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 de maig del 2017

Gran èxit de la 20é Volta Cicloturística a la Valldigna. Reportatge fotogràfic de l'esdeveniment




Un total de 285 ciclistes han participat avui en la XX Volta Cicloturística a la Valldigna organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes i que ha eixit aquest matí a les 10 de la Plaça Major després del tràmit d’inscripció i l’arreplegada de les samarretes de la volta. A destacar la presència de molts menuts, acompanyats dels pares o familiars més grans en la volta.


A les 10 del matí, el regidor d’Espots, Josep Llàcer, ha tallat la cinta simbòlica que servia per iniciar la passejada cicloturística no competitiva que després d'una passejada pel poble,  els ha portat fins a Benifairó, on s’ha esmorzat, i després s'ha anat a visitar Simat.

Pels camins de la Valldigna
 

A Benifairó esmorzant

La passejada ha complert perfectament l’objectiu:  que els més joves i menuts descobresquen els paisatges de la Valldigna i els majors es retroben de nou amb la bellesa de la nostra comarca, i tots junts, tindre el gaudi de viure un dia de contacte amb la natura i practicar un esport com la bicicleta, saludable i ecològic.  I tot això, ajudat per una jornada espectacular quant al temps, amb bon sol i una bona temperatura.


Visita a Simat
A les 13 hores la volta ha arribat a la plaça del pavelló esportiu de Tavernes, després d'haver passat un matí i celebrar els seus primers 20 anys, i no cal ni dir que tots els anys ha constituït un èxit quan a participació i impuls dels valors de respecte i amor al medi ambient de la nostra comarca.
 
Tornada al pavelló esportiu


La volta ha comptat amb la col·laboració dels monitors d’Esport,  Creu Roja, Policia Local de Tavernes, Benifairó i Simat, Protecció Civil i la presència d’entitats com el Club Ciclista Valldigna i el Grup Scout que han col·laborat amb la  organització i en fer que tot anara bé.