L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 9 de maig de 2017

La falla La Dula ha elegit les falleres majors 2018


Carolina Grau i Àlvarez i Maria Torres i Benavent han estat elegides fallera major i fallera major infantil de la falla La Dula per a l'exercici 2018.

Aquesta mateixa nit els presidents Jordi Meló i Vicent Gómez han realitzat l'esperada cridada telefònica comunicant a les dues falleres que han estat elegides com a falleres majors de la falla la Dula per a l'any 2018. 


La comissió fallera ha felicitat les noves falleres majors i els ha dit que faran tot el possible perquè passen un any inoblidable, perquè s'ho mereixen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Dula