L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 17 de maig de 2017

La Biblioteca amplia l'horari per facilitar estudiar els joves i estarà oberta dotze hores al dia.


L’horari especial de la Biblioteca Municipal comença el pròxim dia 22 amb horari de 9 del matí a 9 de la nit, fins al 7 de juliol, excepte els caps de setmana.

El govern municipal de Compromís ha pres la decisió d'ampliar l’horari de la Biblioteca Municipal per tal de facilitar l’estudi als jóvens amb l’arribada dels exàmens finals. Per tant els espais de la biblioteca estaran a disposició dels estudiants de Tavernes que busquen un lloc adequat a les seus necessitats durant els mesos de maig, juny i principi de juliol, que és quan es programen els exàmens de selectivitat, així com els de les universitats, entre d’altres.

El nou horari comença el dilluns dia 22 de maig i s’allargarà fins al pròxim dia 7 de juliol. 

Horari normal: La Biblioteca estarà oberta 12 hores al dia de manera ininterrompuda, de 9 del matí a 9 de la nit. 

Caps de setmana: Els dissabtes l’horari serà de 9 a 13:30 hores i de 15:30 hores a 21 hores, i els diumenges de 9 a 14 hores.