L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 27 de maig del 2017

El "V clínic" celebrat al poliesportiu clausuren els Jocs Extraescolars 2017l





Els Jocs Extraescolars 2017 que organitza i desenvolupa la regidoria d’Esports van acabar ahir amb la celebració del “V Clinic”, amb el qual es donaven com acabades tot el conjunt d’activitats extraescolars i competicions esportives realitzades habitualment el dissabte. Cal recordar que en aquestes activitats participen totes les escoles, públiques i concertades, de la nostra ciutat.


El regidor d’Esports, Josep Llácer, va assistir a les activitats acompanyats pels monitors que hi col·laboren des de sempre. Cal també indicar que la regidoria d’Esports prepara el conjunt d’activitats que estaran obertes a totes les edats, tant en la ciutat com en la platja, i es desenvoluparan pròximament.


 El IV Clínic va com comptar amb la presència de vora 170 xiquets i xiquetes, del tercer fins al sisè curs d’ensenyament primari. Foren aquests xiquets i xiquetes els que va participar en el circuit que s’havia disposat en el poliesportiu municipal.


En acabar, els assistents van rebre obsequis i diversos regals que eren rifats segons una puntuació d’acord amb la aconseguida pels xiquets i xiquetes en les proves en les quals havien participat aplicades a esports com futbol, bàsquet, rugbi i tenis.