L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 28 de maig del 2017

0 euros a València, 126 milions a Madrid i 108 a Barcelona: 1’8 milions de valencians deixats de la mà de Déu.



Els diputats valencians del partit de Rajoy i els de Ciutadans (Cs), seguint les ordres de Madrid, votaran en contra dels 38 milions d'ajuda al transport valencià presentats com a esmena dels pressupostos de l'Estat 2017,  tal com ha sol·licitat l'Autoritat Metropolitana de Transport a València. 

En total,  són 1’8 milions valencians de 60 localitats de l’àrea metropolitana de València els perjudicats per "l'oblit"  del govern de Rajoy  en no incloure ajudes al transport en els pressupostos de l’Estat, al contrari d'altres ciutats de l'Estat. I entre els perjudicats, encara que semble que no ens afecta, molts estudiants de Tavernes i de la Valldigna que han d'usar el transport públic valencià.

València és la tercera ciutat i té l’àrea metropolitana més poblada de l'estat espanyol. Això sembla ser que no són raons de prou pes per al govern de Rajoy. ¿No serà que volen entorpir el govern de l’Ajuntament de València, ara que no és del seu partit? .

Aquests dos partits votaran en contra del transport valencià, però a favor de les ajudes que hi ha en els pressupostos a favor del transport de Madrid (126 milions), Barcelona (108 milions) o inclús Canàries (25 milions). 

Un vot en contra que arriba quan, després  de 20 anys de caos en el servei de mobilitat de l'àrea metropolitana, la Conselleria del govern del Botànic ha engegat l'Autoritat Metropolitana de Transport a València per a solucionar tots els problemes de falta d'eficàcia i eficiència que els serveis de transport tenien en les èpoques dels anteriors governs de la ciutat. 

Més informació