L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 25 de maig del 2017

L'Escola de Jocs de la regidoria d'Esports tanca el curs amb una excursió al Clot de la Font


Més de 100 xiquets, acompanyats molts dels respectius pares i mares, han participat aquesta vesprada en la tradicional excursió de final de curs amb que es tanquen les activitats de l'Escola de Jocs que organitza la regidoria d'Esports, que dirigeix Josep LLácer.


Aquesta activitat, organitzada també per la Regidoria d'Esports, i en la qual han participat els monitors i efectius de la Policia Local acompanyant els xiquets i els xiquetes en el viatge, es dona per acabat el curs 2016-2017.


En el Clot de la Font els xiquets i xiquetes i llurs acompanyants han berenat i han pogut jugar un temps en el paratge. Després han tornat al poliesportiu municipal, on han estat obsequiat amb un polo per a refrescar del calor. 


Els familiars han quedat molt contents d'aquesta activitat i l'han qualificada com un encert.  Us oferim també unes fotos.