L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 16 de maig de 2017

Mònica Oltra, de Compromís, dóna a conèixer el nou model d'acolliment infantilLa vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, de Compromís, ha presentat el nou model d'acolliment infantil posat en funcionament des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que ella mateixa presideix. L'objectiu: "desinstitucionalitzar" a xiquets i adolescents, intentar que estiguen amb famílies i donar-los una atenció més "individualitzada" i "personalitzada".

El nou pla reforça els equips dels centres en un 61% més de personal, amb 410 nous treballadors de diferents perfils, amb una abaixada de la ràtio de xiquets en els centres i augment de les ajudes a l'acolliment, entre altres mesures.

Mònica Oltra vol fer desaparèixer l'oblit que anteriors governs valencians han tingut amb els menors acollits. Les noves polítiques volen evitar casos com els d'abans quan hi havia instal·lacions obsoletes,  sense reunir condicions d'habitabilitat, amb el teixit residencial en mans privades i sense control atès que només es feren 6 inspeccions a 80 centres en 3 anys i que no hi haja menjar escàs i caducat per als xiquets.


Amplia la informació en aquest enllaç