L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimarts, 9 de maig de 2017

ULTIMA HORA: Tavernes aconsegueix dues banderes blaves per quart any consecutiuTavernes ha estat guardonada enguany novament amb dues banderes blaves que lluiran en les platges de la Goleta i la genèrica Platja de Tavernes aquest estiu del 2016.
 
Tavernes repeteix per quant consecutiu amb la consecució de dues  banderes blaves, cosa que mai havia passat en la història de la ciutat des del 1987 en que està vigent aquesta distinció que premia les millors platges i amb millors serveis de tot el litoral.

La gestió que s'està duent a cap els darrers anys des del Govern de Compromís estan donant els seus fruits, on tampoc podem deixar de costat l'equip de manteniment municipal amb tota la tasca que du a cap. Recordem que l'Ajuntament ha promogut un conjunt de millores els darrers anys, entre les quals estan la millora i ampliació de les passarel·les, unes noves postes per a salvament i socorrismes, millora i ampliació del servei, així com augment de l'horari d'atenció al bany adaptat i l'adopció de mesures per millorar el medi natural.

Enguany mateix, i tal com ací vam informar, s'ha incrementat el temps de vigilància i durant tots els caps de setmana del passat abril, inclosos els dies festius va haver servei, com en aquest mes de maig i fins al 15 de juny, dates en què fins ara no es prestava vigilància, enguany n’hi haurà. A partir del 16 de juny i fins al 30 de setembre, amb la continuïtat que requereix la temporada estival, els socorristes vigilaran les dues platges de Tavernes, cosa que representa un augment en el temps d'atenció. La FEE (Foundation for Environmental Education),  l'entitat independent i sense cap ànim de lucre que les concedeix, avui ha donat a conéixer en roda de premsa el resultat oficial de la campanya "Bandera Blava 2017", així com la relació completa de platges i ports que s'han fet mereixedors d'aquesta distinció, entre les quals hi ha dos per a Tavernes, tal com es pot comprovar en la imatge de la relació que hem copiat per il·lustrar la noticia.

La Bandera Blava és un guardó anual que certifica la qualitat ambiental de les platges, dels serveis que ofereixen i de la implicació dels municipis en la defensa i conservació del medi ambient.