L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 20 de maig de 2017

20 volta cicloturística avui dissabte, dia 20L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, organitza la 20a Volta cicloturística a la Valldigna per avui dissabte, dia 20, amb eixida des de la Plaça Major.

Els veïns que hi vullguen participar han de fer la inscripció a les 9:30 hores en la mateixa plaça, des d’on està programada l’eixida a les 10 del matí. Els menors fins a 9 anys hi han d’anar acompanyats i tots els participants han de dur casc.

L’objectiu d’esta activitat és fer una marxa no competitiva per a gaudir dels paisatges que ens dóna la Valldigna i, a més, fer esport amb bicicleta per tal de conscienciar els xiquets.

La ruta començarà amb una volta per la ciutat i aniran cap a Benifairó, on està previst un esmorzar. Després continuaran amb una visita a Simat i, finalment, tornaran al poliesportiu de Tavernes cap a les 13 hores.Tots els ciclistes rebran una samarreta commemorativa de la volta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anirem. Sempres es un plaer anar a esta cursa, durant els anys que vaig sempre a estat ben organitzada i el mateix temps recorrem la valldigna. Un encert de la Regidoria d'esports.