L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de maig del 2017

PLENARI DE MAIG 2017: l'Ajuntament compra una retroexcavadora per a treballs agrícoles




L’Ajuntament de Tavernes invertirà 35.000 en l’adquisició d’una retroexcavadora per al manteniment agrícola, després que la proposta del govern de Compromís fora aprovada per la resta de grups.

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, va indicar que la compra era necessària per tal de substituir l’actual que presenta per la seua edat molts problemes de manteniment i s’ha de reparar en moltes ocasions amb un excessiu cost.

Aquesta és l'actual retroexcavadora que quedaria de baixa
 Javier Escrihuela, va assenyalar que a més dels treballs habituals que realitza aquesta maquinària de l’Ajuntament, on per exemple en els darrers temporals l’hem vista reparant el cordo dunar, u obrint pas als desaigües de la zona de Marenys enterrats davall l’arena, se li vol donar protagonisme en la neteja de camps i parcel·les abandonades.

No serà una retroexcavador nova de trinca i que suposaria una despesa de gran importància sinó que l’Ajuntament acudirà al mercat de maquinària d'ocasió on hi ha molt bones ofertes i, segons va dir el regidor, es poden trobar retroexcavadores en molt bon estat i al preu que s’ha aprovat per a l’adquisició, 35.000 euros.