L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 15 de maig del 2017

Compromís va presentar 10 propostes de millora de la carretera i va informar als demés partits.





El govern de Compromís de Tavernes ha confirmat que,  per arribar al projecte que  s’executa, es van estudiar les 10 propostes que foren presentades a la Demarcació de Carreteres. Totes Les propostes foren estudiades, valorades i informades tant pels tècnics de la Generalitat com pels tècnics municipals.

El govern municipal de Jordi Joan va facilitar tota la informació de les propostes a la resta de partits i ho va fer amb el màxim detall en la Comissió d’Urbanisme del 29 de març del 2016. A més a mes, tots els partits han tingut sempre a la seua disposició els tècnics municipals perquè els ampliaren detalls, aclariren els dubtes i, fins i tot, arreplegaren les seues propostes si en presentaven.

Les obres que ja s’han iniciat acabaran amb les retencions en els semàfors, eliminaran els problemes de circulació i milloraran tota la seguretat ciutadana en tota la zona.


L’obra que s’executa des de fa uns dies segueix totes les directrius i les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tavernes. A més totes les obres d’ampliació de voreres, la millora de permeabilitat de la travessera i de la mobilitat han estat estudiades i informades tant pels tècnics de la Generalitat com pels municipals, i sempre s’han tingut les experiències de casos semblants en altres localitats.

Cal remarcar que, per primera vegada,  la Direcció General de Carreteres del nou govern de la Generalitat  es va implicar des del primer moment en les millores. Les gestions dutes a cap per l’alcalde Jordi Joan i el regidor d’Urbanisme Josep Llácer, demostraren que la seua voluntat era solucionar els problemes de mobilitat que pateixen els veïns de Tavernes amb la travessera de la comarcal CV-50 pel centre de la ciutat.

Els problemes que afecten Tavernes, i també a la seguretat de les persones, no cal ni dir que no són d’ara sinó que vénen de molts anys enrere i mai cap altre govern s’havia posat mans a la feina per buscar solucions.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú podría explicar com s'entrarà al carrer Barranc si vens des de Simat?

Anònim ha dit...

Solució 1: Anar a la rotonda de la bienpagá, fer un canvi de sentit i ja pots entrar amb normalitat (amb el conseqüent augment de tràfic per la carretera)

Solució 2: Fer el canvi de sentit entrant dins del poble i pegant-li la volta a alguna "manzana" (amb el conseqüent augment de tràfic per dins dels carrers)

Inma Tudela ha dit...

Estic esperant resposta jo també. Els veïns d'eixa zona haurem d'anar a Euronics i girar pel carrer Molí per a poder entrar? Vaja gràcia per als carrers Cervantes, Barranc, Gabriel Hernández, Santíssim Crist, Papa Juan XIII, Sant Pere, Sant Agustí...
Som molta gent. Una resposta per favor, tu que tens insformacio privilegiada, Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Benvolguda Inma Tudela: no tenim informació privilegiada, ara això sí -i tu ho saps- ens ho currem, sense tindre cap guany ni posar-nos res a la butxaca. I preguntem, i preguntem. Tot el contrari del que fan els regidors d'algun partit que tu coneixes, que vaja empastrada que han fet avui amb la informació que han donat. Lamentable. I tot per no preocupar-se de preguntar. Si a nosaltres ens l'han dita, imagina't a ells regidors del poble.
Bé, realment és que informar no els preocupa, només que desprestigiar al govern i a l'alcalde. I així els va.

Bé ens ha costat un poc perquè això de fer gràfiques... no tenim ni idea d'Autocad o programes semblants. Ja ho tens en la primera noticia que publiquem.

Inma Tudela ha dit...

No entenc massa bé la vostra resposta. Simplement he preguntat per on hauré d'entrar si vaig a ma casa si vinc en cotxe des d'Alzira. Quina és la primera notícia que heu publicat? No sé a quina es referiu.

Jo he cridat hui per preguntar (jo també pregunte i pregunte) però ho he fet tard i era dia de celebració per als funcionaris, que han festejat la seua patrona Santa Rita. Dilluns insistiré.

Tampoc entenc què diueu d'Autocad i de programes semblants. No vos he demanat cap dibuix, la veritat i no sé el motiu d'eixe comentari

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs disculpe'ns. Ens hem confós de persona. No tinga en compte el comentari.

De tota manera, indicar-li que "la primera notícia" pot ser una mala expressió nostra: ens referíem a la primera notícia que apareix en entrar al blog.

I no es preocupe que no ens ha donat treball extra. Els dibuixos dels tres trajectes els havíem de fer igual, les il·lustracions són per a tots els lectors.