L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 12 de maig del 2017

L'inici de les obres de la rotonda en la comarcal CV-50 ja són una realitat


Les obres de construcció de la rotonda en la intersecció de la comarcal CV-50 amb els Carrers Cervantes, La Farola i Divina Autora comencen a ser una realitat quan encara no ha passat una setmana des que el dilluns començaren els treballs amb el planejament i marcatge en el terra i avui han iniciat els treballa la maquinària pesant.


Les obres impulsades des de el govern de Compromís és potser l'actuació d'obra civil més important de Tavernes en els darrers 20 anys i suposa una actuació de millora en la carretera que mai cap govern municipal havia iniciat. Així mateix suposarà un plus afegit en la pacificació del trànsit rodat i un augment de la seguretat en els ciutadans.

L’obra principal serà la construcció d’una rotonda com a solució de l’actual intersecció regulada per semàfors, i on les retencions són constants, a més de ser un lloc perillós on s'han produït accident greus que han aconsellat iniciar les obres en aquest lloc.


Un altre factors ha estat que en aquest punt s'arreplega tot el trànsit de la ciutat que discorre pels carrers Sant Antoni- Sant Benet i La Dula-Calvari- Sant Joan Baptista, en sentit est- oest. Tot el trànsit, milers de vehicles al dia, va a parar al Carrer Divina Aurora amb un semàfor al final abans d'entrar en la comarcal.
La construcció d'aquesta rotonda segueix les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i ha estat estudiat detinguda i detalladament pels tècnics de la Demarcació de Carreteres de la Generalitat, que s'han inclinat per aquesta solució després dels centenars de casos semblants que han hagut de solucionar en altres localitats valencianes.