L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

diumenge, 14 de maig de 2017

Regals d'ahir i d'avui, o no avancem ni un mil·límetreUs oferim un conjunt d'imatges preses avui mateix al llarg de la platja. Un dels nostres lectors, dels que li agrada alçar-se i fer una llarga caminada per la platja de bon mati, ens les ha enviades. Gràcies.

Són los fotos dels "regals" que gent desconsiderada i incívica ofereix als empleats de la neteja i en diumenge.  I avui diumenge, fóra de les obligacions normals, perquè majorment com podeu apreciar-hi o bé són per traure el dia d'arreplegada de trastos (que no és el diumenge) o d'anar personalment a l'ecoparc. I entre els trastos, bosses de fem deixades al costat de les papereres, papereres plenes del que sembla restes d'obra, restes de branques d'arbres procedents de poda de xalets... deixen la platja feta un desastre i amb una mala imatge.


I després igual qui actua així són dels primers en queixar-se si veuen alguna cosa que ells consideren no està prou neta. I com sempre hem dit, els carrers no s'embruten, no s'omplin de papers o de trastos, o de restes de poda dels arbres dels xalets, per ells mateixos. Cal que algú els embrute.

Ho tornem a dir: Hi ha uns dies de servei d'arreplegada de trastos que és gratuït i el realitza l'Ajuntament. Només cal telefonar i preguntar el dia en que han de traure'ls a la porta de casa. També disposem d'un ecoparc, on es pot anar a abocar totes aquestes deixalles. També és gratuït.


Com se sol dir "predicar en desert, sermó perdut". Segurament la setmana que ve ens trobarem en els mateixos fetes. Com diguem, no avancem un mil·límetre en sentit cívic i de respecte a la ciutat i platja.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I la policia local, tant que reclamen no veuen mai res

Anònim ha dit...

Home, jo crec que qui ho fa ja estara pendent de que no passe la policia ni ningú. No crec que ho facen quan estiguen passant.

Que siguen guarros no significa que siguen tontos.

Jose Vicente Serra ha dit...

Y la neteja de camins, a quien li correspon? Perque lo que es el cami dels bidons, cada volta están les rames mes llargues y els cotxes ya els tenim completament rayats, ya que no tenim casi amole per a poder pasar.

Anònim ha dit...

En este poble les embordisaes i tancaes que donen al cami
sempre les han netejades els amos de les terres. Exigiu als amos que tallen les branques que molesten el pas.

Anònim ha dit...

Les rames de l'olivera que es veuen tallades no deu de ser molt complicat localitzar la parcela on recentment han tallat les rames. No deu d'estar molt lluny del lloc on han deixat les rames. Si es vol localitzar l'amo de l'olivera no deu de ser molt complicat. Els talls a les branques son facils de vore.