L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 29 de maig del 2017

Avui i fins el dimecres es poden matricular els fills en l'Escola d'Estiu



Aquest matí a les 9'30 s'inicia el termini de matricula per a la XXI Edició de l'Escola d'Estiu a celebrar en el poble i la platja el mes de juliol. 

L'horari i lloc de matriculació són:
 
Dilluns 29: de 9'30 a 14 hores i de 16 a 18'30 hores.
Dimarts 30 i dimecres 31: de 9 a 14 hores
Lloc: la planta baixa de l'Ajuntament


Les matrícules es faran en l’ajuntament de Tavernes, en la planta baixa, fins a esgotar les places. El preu de l’escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans. 

Enguany, i com a novetats més importants en l'escoleta de la platja, cal indicar una ampliació de places fins a 50 i la possibilitat d'ampliar les activitats durant la primera quinzena d'agost si hi ha demanda. També la instal·lació d'una zona d'ombra seguint els suggeriments dels pares en la temporada passada.

Els xiquets i xiquetes que hi poden participar tindran entre 3 a 12 anys i les activitats seran  tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques i jocs adaptats al seu procés evolutiu.

La XXI Escola d’Estiu s’obri tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres en el poble (Col·legi Alfàndec) i en la platja (Escoleta de la Goleta). Al col·legi Alfàndec hi ha la possibilitat d'oferir servei de menjador si hi ha un grup mínim.