L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 23 de maig del 2017

Els diputats valencians fan front comú contra la “cacicada” del Govern en els pressupostos de l'Estat


A iniciativa de Compromís, els diputats valencians de Compromís, PSOE i Units-Podem en el Congrés s’han reunit per a coordinar una actuació política comuna en defensa dels interessos del País Valencià i manifestar el seu rebuig al maltractament pressupostari que ens dóna el govern de Rajoy i que ens col·loca a la cua de les inversions.

Compromís ha criticat la “cacicada” del PP i Ciutadans, que amb els seus vots han impedit el debat i votació d’unes 4.000 esmenes en la Comissió de Pressupostos, “decisió que evidencia que estem davant un Govern de corruptes amb l’ajuda dels tramposos”. El PP, recolzat per Ciutadans, ha emmordassat el debat pressupostari amb l'excusa que les esmenes pugen el cost de les previsions pressupostàries. Aquest vet al debat d'esmenes és  un fet que mai no havia passat en democràcia, i  alguns partits estan disposats fins i tot a portar la decisió del govern de Rajoy al Tribunal Constitucional.

El PP i Ciutadans s’han desmarcat de la trobada, convocada per Compromís, a pesar que ambdues formacions van donar suport a una declaració institucional en les Corts Valencianes en contra dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2017.

Els parlamentaris han coincidit en la necessitat de coordinar actuacions conjuntes, per sobre de de les sigles, per a revertir els comptes del Govern per a enguany que destinen als valencians una inversió per càpita de 119,5 euros, 66 euros menys que la mitjana estatal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eixos PP=Ciudadans no diuen que defenen els interessos valencians. Cuanta falsetat