L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 26 de maig del 2017

Acte de celebració del centenari de la ciutat amb actuació de l'Ajunt de la Bota


L'Ajuntament de Tavernes ha organitzat un concert del grup local "L'Ajunt de la Bota" entre els distints actes de celebració del centenari del nomenament de Tavernes com a ciutat. El concert està anunciat per al divendres, dia 26 de maig, a partir de les 20 hores en la Casa de la Cultura amb el títol de "Cançons del poble, cançons del Món".

L’Ajunt de la Bóta és el nom d’un grup vocal de Tavernes, amb una llarga trajectòria musical, que ha contribuït en la difusió del folklore internacional i en la recuperació de la cançó tradicional valenciana. En els seus inicis l’Ajunt de la Bóta interpretava melodies del folklore internacional i d’artistes com Bob Dylan; Pete Seeger; Peter, Paul and Mary o Joan Baez. Més endavant el grup va iniciar un període d’investigació i de recopilació del folklore musical local el qual va enregistrar en un CD anomenat “Cançons del poble”, amb una dotzena de melodies conservades en la tradició oral i d’entrevistes a persones majors.

Darrerament, i després de diverses col·laboracions en el Dia Internacional de la Traducció, el grup ha posat tot el seu esforç en cantar en valencià melodies emblemàtiques com “Lili Marleen”, “Katiusha”, “La vida és bella”, Cabaret”, “Imagine”... El repertori actual del grup contempla una mostra de tot el treball realitzat.