L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 26 de maig del 2017

El SEAFI funciona amb total normalitat. La notícia que apareix en un diari "provincial" seria falsa




Hi ha noticies que les lliges i et quedes bocabadat. Seria el cas de la notícia que publica avui un periòdic “provincial” referint-se al Servei d’Atenció a Famílies e Infantesa (SEAFI) de Tavernes on, sense haver-ho contrastat ni haver parlat amb la regidora responsable, afirma que el servei del SEAFI no es presta a Tavernes. 

I això no és veritat. El periòdic no s’ha informat, no ha contrastat i no s’ha assabentat que el SEAFI a Tavernes està funcionant amb normalitat des de fa un mes. I a plena satisfacció.


A la notícia, hi apareixen publicades manifestacions de la regidora, Noe Alberola, quan ningú del periòdic ha parlat amb ella i, serien reproduccions d’intervencions en els plenaris de darrers mesos,  quan la regidora va informar al consistori que el SEAFI no havia deixat mai de prestar-se i funcionava de manera provisional a través de l’equip de base de Serveis Socials.


Però des de fa un mes la situació ha canviat i el SEAFI està en funcionament normal.  El SEAFI està atés per una tècnic a mitja jornada tots els dies  i un psicòleg tres dies complets a la setmana.  La tasca d’aquest psicòleg està recolzada des del dia 1 d'abril per un altre professional: la psicòloga vallera del servei de base de Tavernes. I tot amb l’objectiu que en ser nomenat el professional psicòleg de manera definitiva, hi haja una continuïtat en el servei.

El funcionament, per tant des de fa un més, és normal,el que correspon al SEAFI, i les declaracions de l’oposició que hi apareixen publicades no tindrien cap credibilitat. La noticia és falsa en tant que algun regidor de l’oposició va anar al Braç Treballador i ha vist amb els propis ulls que el SEAFI està a ple funcionament.


Com hem explicat ja,  l’anterior govern municipal va privatitzar el servei del SEAFI i quan l’empresa privada va acabar el contracte,  el govern de Compromís va decidir municipalitzar el servei.

El SEAFI municipalitzat tindria una plantilla fixa formada per un psicòleg tècnic superior a jornada completa i un tècnic grau mitjà a mitja jornada. El cost serà de 55.000,00 euros, que serà menor per a l'Ajuntament gràcies a la subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. El govern de Compromís de Tavernes va negociar que la subvenció passara directament a la Mancomunitat de la Safor, atés que el servei municipalitzat es prestaria via aquesta entitat, cosa acceptada per la Conselleria. 

Publicat originalment: 25 maig a les 11:30 hores

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No és que no contrasten o que no pregunten als regidors, el problema és que hi ha una voluntat manifesta de fer mal, siga com siga, al govern de Compromía, encara que es tinga que recurrir a la mentida.
C. Gimeno, firmant de la noticia, fa temps que ha perdut tota la credibilitat. Des d'aquell titular quan la mocio de censura fallida "Manolo Vidal será el nou alcalde de Tavernes" cada dia en té menys.
Noticies negatives sempre posant en mal lloc Tavernes i el govern i que només tenen cabuda en LP i no en cap altre diari. Això ho diu tot

Anònim ha dit...

Si es aixi que un regidor va visitar el Seafi (jo imagine qui seria) es necessita ser molt cinic que el seu partit comartisca la noticia de Les Provincies en el seu blog quan saben que es diuen moltes mentires.