L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de maig del 2017

PLENARI DE MAIG 2017: L'Ajuntament ret un homenatge a Emilio Arlandis amb motiu de la seua jubilació.



 
L’Ajuntament de Tavernes ha reconegut la tasca de l’agent de la Policia Local Emilio Arlandis Estruch amb motiu de la seua jubilació. L’Ajuntament com té per costum, i ací en moltes ocasions hem publicat amb motiu d’altres jubilacions de funcionaris, li va oferir una placa en reconeixement de la tasca feta durant molts anys, acte que se va celebrar previ al plenari d’ahir dilluns.


L’alcalde Jordi Joan va ser l’encarregat de lliurar la placa a Emilio Arlandis en nom de la corporació i els portaveus dels distints partits que formen el consistori van dirigir unes paraules en reconeixement de la faena ben feta durant molts anys i on van recordar la seua faceta d’home responsable i dialogant en les etapes que ha estat representant sindical.